Al 1969 en Toni arriba al Guillermo a fer temporada d´estiu. Seria el cuiner del restaurant desprès de molts anys pelant patates i fent d´ajudant a diferents restaurants de la zona. Les temporades eren molt llargues i els dies durs de feina. Es sabia l´hora de començar, però mai la de plegar.

La seva parella, la Rosa, treballava fora de Sant Antoni, i cada diumenge baixava al poble per veure el seu enamorat. Amb la visita ajudava al Guillermo, però sense estar amb plantilla.

Així van passar molts estius i temporades, amb visites de diumenge a diumenge i moltes hores de feina, fins que al 1983 els van fer la proposta de llogar-ho.

Es lien la manta al cap, i lloguen al que al llarg dels anys esdevindrà el seu negoci familiar. Comencen a treballar colze a colze i fan créixer la família. Viuen a dalt, en una habitació de l’hotel i passen hores i hores treballant i estimant el seu ofici.

Amb els anys, arriba la proposta de compra, les obres de remodelació, l’ajuda de les filles que ja creixen, la implicació de l’Agustí…. Amb tot es va convertint en un negoci familiar i proper a la gent.

En Toni i la Rosa amb el temps han convertit el Guillermo en casa de tots els seus clients, un lloc acollidor i estimat per molta gent. Són més de 25 anys davant del negoci fent de cada dia, una il·lusió per la feina i per l´ofici. Son molts dies, mesos i anys d’esforç, responsabilitat i energia per consolidar una professió i fer del Guillermo casa de tots!

Horas de apertura

Lunes

09:30 a 24:00

Martes

09:30 a 24:00

Miércoles

09:30 a 24:00

Jueves

09:30 a 24:00

Viernes

09:30 a 24:00

Sábado

09:30 a 24:00

Domingo

09:30 a 24:00

Contactar con el propietario