L’Empordà és una zona vinícola llegendària, on els grecs van ser els primers en introduir la cultura del vi i el vi al voltant del 600 aC. Mas Oller és una finca històrica situada al municipi de Torrent, dins la comarca del Petit Empordà, amb vistes a les Illes Medes i les muralles de Pals, amb les terres repartides al voltant d’una masia del segle XVII. Als anys 50 del segle passat es varen arrancar les vinyes i les oliveres per dedicar-se al monocultiu de cereal i l’explotació intensiva del ramat. Es conserven, però, les velles alzines sureres, destinades a l’elaboració dels prestigiosos taps de la comarca.

Des dels anys 70 el conjunt pertany a la familia Esteva. L’any 2000, Carlos Esteva – propietari del prestigiós celler Can Ràfols dels Caus- decideix rescatar de l’oblit la finca familiar, rejovenint amb delicadesa la masia, ubicant el celler en el que va ser la vaquerissa i replantant de vinyes el que havia estat la millor finca vinícola de Pals, amb el desig de produir nous vins de qualitat, partint de la tradició empordanesa, però innovant en molts detalls, des de la vinya fins al celler. Els vins de les primeres veremes, produïts per ceps joves, es varen vendre per la zona. Ara, les vinyes han adquirit l’edat suficient per produir la concentració de fruita que s’estava buscant. Avui dia, gairebé 400 anys després de la seva construcció,

Mas Oller s’ha convertit en un celler de referència a la D.O. Empordà amb vins que s’elaboren des d’una filosofia que aposta per la singularitat i per l’expressió del lloc on neixen.

Horas de apertura

Lunes

De 12:00 h a 17:00 h.

Martes

De 12:00 h a 17:00 h.

Miércoles

De 12:00 h a 17:00 h.

Jueves

De 12:00 h a 17:00 h.

Viernes

De 12:00 h a 17:00 h.

Sábado

De 12:00 h a 17:00 h.

Domingo

Tancat.

Contactar con el propietario